Webs relacionades
Sistema d'Informaciˇ dels Boscos de Catalunya
Sistema d'Informació dels Boscos de Catalunya Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals Direcció General del Medi Natural

La informaciˇ derivada de les dades integrades al Sistema d'Informaciˇ dels Boscos de Catalunya Ús propietat del Centre de Recerca Ecol˛gica i Aplicacions Forestals. El SIBosC, per˛, tambÚ incorpora productes originaris d'altres entitats.

  • El SIBosC incorpora les dades del Segundo Inventario Forestal Nacional, realitzat per l'antic ICONA (Instituto para la Conservaciˇn de la Naturaleza) durant el perÝode 1989-1991 a Catalunya i les del Tercer Inventario Forestal Nacional, realitzat entre 2000 i 2001 en conveni entre el CREAF i la Direcciˇn General para la Biodiversidad.
  • En l'elaboraciˇ de les diverses edicions dels mapes de models s'ha emprat com a base cartogrÓfica el Mapa Forestal de Catalunya (Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca - DARP, 1986-1996), el Mapa Forestal de Espa˝a a Catalunya (Direcciˇn General para la Biodiversidad - DGB, 2000-2001) i la Cartografia dels HÓbitats de Catalunya (Unitat de BotÓnica de la Universitat de Barcelona, 1998-2003).
  • En la producciˇ i gestiˇ de la cartografia s'empra el SIG MiraMon (©, X. Pons), tot i que no s'integra en el SIBosC, constitueix una eina bÓsica i essencial.

Com citar les dades

Les dades del Sistema d'Informaciˇ dels Boscos de Catalunya (SIBosC) i la informaciˇ que se'n pugui derivar sˇn d'˙s p˙blic. Tanmateix, cal citar-ne la font a l'hora d'emprar-les.

  • Cita general: Sistema d'Informaciˇ dels Boscos de Catalunya (SIBosC). VÓlida per a qualsevol extracte, modificaciˇ o reproducciˇ de dades (taules, grÓfics o mapes) d'aquesta web o d'altres publicacions.
  • Cita d'un producte concret:
© CREAF 1997-